Webcursus

Eerstvolgende module Ramen en Deuren: dinsdag 17 en 31 mei 2022 om 19.30 u

Eerstvolgende module Wanden en Plafonds: dinsdag 24 mei en 7 juni 2022 om 19.30 u

Telkens een live webcursus van ruim 2 u

Reguliere verf is hoofdzakelijk op petroleumderivaten gebaseerd. Dat is niet gezond voor ons, niet voor onze kinderen en kleinkinderen, het is niet gezond voor de aarde en niet voor onze portemonnee. Daar worden we nu met de neus op gedrukt. Hoe komen we ook voor verf in en rond onze woning los van petroleum? Met welke middelen? Kunnen we zelf met duurzame verf veilig, degelijk en betaalbaar schilderwerk uitvoeren?

Dat schilderen we in een webcursus.

Géén vooraf opgenomen video’s! Iedereen kan tijdens de sessie vragen stellen. De webcursus is merkneutraal, hij kan voor alle gangbare merken gebruikt worden.

Programma:

Wat is Natuur*verf? – Binnen en buiten: technische verschillen en hun vereisten – Soorten ondergrond – Voorbereiding – Hulpmiddelen – Gereedschappen – Gaten en scheuren – Vullen en plamuren – Schuren, slissen en ontstoffen – Verfkeuze – Laagopbouw – Glans, zijdeglans en mat – Droogtijden – Weerstand – Onderhoud.

Cursusgever is Peter Malaise, decorateur, consultant en auteur van de boeken:

“Schilderen met Natuur*verf – Ramen en Deuren”
“Schilderen met Natuur*verf – Wanden en Plafonds”,
die in 2019 en 2022 in zelfbeheer werden gepubliceerd bij Meta.Consort.

Afhankelijk van de deelnemers kan het ene of het andere punt meer of minder aandacht krijgen. Elke module is een afgerond geheel. Bij voldoende belangstelling kunnen onderdelen verder uitgediept worden in een vervolgsessie. Ook probleemsituaties kunnen daar besproken worden. Aan een vervolgsessie kan alleen deelnemen wie al een eerste module volgde.

De verbinding gaat langs je gewone internetaansluiting, er moet niets geïnstalleerd worden. Je gebruikt een gewone browser: Firefox, Chromium, Vivaldi, Chrome, Safari.

Kostprijs: €29 per module of vervolgsessie. Inschrijven per email, vergeet niet je naam, adres en email te vermelden. De ontvangst van het cursusbedrag op onze rekening uiterlijk twee dagen vóór de cursus is je bewijs van deelname.


Meta.Consort, Aartselaar – BE26 8601 1339 7729 – NICABEBB.


Aansluitend sturen wij je per email een inlogcode en enkele inlog-aanwijzingen.

Verdere inlichtingen via info@meta-consort.eu.

Meta.Consort VOF | Groenenhoek 138, B-2630 Aartselaar

De organisator en de lesgever zijn onafhankelijk, zij hebben géén banden
met een merk, met een producent of met een verkooppunt. Zij worden niét gesponsord,
verkopen géén producten en géén schilderwerk, volgen u niet
en geven uw informatie niet door aan derden
(Algemene Verordening Gegevensbescherming, GDPR).