Schilderen met Natuur*verf

Module Ramen en Deuren

Dinsdag 18 januari 2022 om 19.30 u

Een live webcursus van ruim 2 u

Reguliere verf is hoofdzakelijk op petroleumderivaten gebaseerd. Dat is niet gezond voor ons, niet voor onze kinderen en kleinkinderen, en het is niet gezond voor de aarde. Daar worden we nu met de neus op gedrukt. Hoe komen we ook voor verf in en rond onze woning los van petroleum? Met welke middelen? Kunnen we zelf met duurzame verf veilig, degelijk en betaalbaar schilderwerk uitvoeren?

Dat schilderen we in een webcursus. Geen vooraf opgenomen video! Iedereen kan vragen stellen. De webcursus is merkneutraal.

Cursusgever is Peter Malaise, decorateur en auteur van de boeken “Schilderen met Natuur*verf – Ramen en deuren” – “Wanden en Plafonds”, die in 2019 en 2021 in zelfbeheer werden gepubliceerd bij Meta.Consort.

Afhankelijk van de deelnemers kan het ene of het andere punt meer of minder aandacht krijgen. De webcursus is een afgerond geheel. Bij voldoende belangstelling kunnen onderdelen verder uitgediept worden in een vervolgsessie. Ook probleemsituaties kunnen daar besproken worden. Aan een vervolgsessie kan alleen deelnemen wie de eerste module al volgde.

De verbinding gaat langs je gewone internetaansluiting, er moet niets geïnstalleerd worden.

Voor meer details, prijs en aanmelding: stuur een mail aan info@meta-consort.eu.

De organisator en de lesgever zijn onafhankelijk, zij hebben géén banden met een merk, een producent of een verkooppunt. Zij worden niet gesponsord, verkopen géén producten en géén schilderwerk, volgen u niet en geven uw informatie niet door aan derden (Algemene Verordening Gegevensbescherming, GDPR).